Stöd till gruppen gynnar alla

Nu är det en tid sedan jag uppdaterade min blogg med nya inlägg. Orsaken till bloggtystnaden är att jag just nu är mitt uppe i ett spännande skrivprojekt! Tillsammans arbetar jag och Anna Bengtsson med manus för vår kommande bok. En bok där det specialpedagogiska uppdraget och inte minst specialpedagogisk kompetens står i fokus.

I väntan på nya blogginlägg och ny bok delar jag en artikel från Grundskoletidningen. I tidningen finns ett reportage från den skola jag arbetar på. Jag blir där tillsammans med min kollega intervjuad kring hur vi på Furulidskolan arbetar för att få elevhälsa att starta i klassrummet – i praktiken.

Du hittar artikeln Stöd till gruppen gynnar alla här.

//Ida

2 reaktioner på ”Stöd till gruppen gynnar alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.